joi, 20 iulie 2017

De la caldura?

Linistea serii de miercuri pe strada principala din Lungesti a fost curmata de o paruiala in toata regula dintre doua adolescente. Zgomotul incnelilor a fost condimentat din abundenta, in gura mare, cu toata anatomia umana. Pana la urma, protagonistele au fost despartite de mama uneia dintre ele. Una a plecat catre scoala, cealalta catre fostul magazin satesc. Am avut proasta inspiratie sa intreb ce s-a intamplat si am fost "felicitat" in acelasi stil suburban. Un vocabular... de mahala! Avand in vedere ca protagonista nu are mai mult de 14 ani, nu-i face cinste si nici mamei venite val-vartej (la propriu, dupa norul de praf si pietrele aruncate de roti) sa rezolve "jicnirea". A urmat, asa cum era de asteptat, scandalul mamelor, care s-a consumat in zona magazinului.
Sunt surprins in mod neplacut si-mi doresc ca ceea ce-am vazut astazi, impreuna cu vecinii, sa fie ceva izolat. M-am gandit ca-i vorba de caldura... dar este vorba de educatie. Probabil ca familia de inv. Angheluta, prof. Istrate, prof. Burghelea... se rasucesc in mormant!
Atentie dragi parinti! Acolo unde nu este educatie se construiesc puscarii. Asta este viitorul pe care il doriti copiilor vostri? Ma indoiesc!  

Nu ezitati sa adaugati comentariile voastre mai jos. Multumesc.

Sa auzim de bine!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumim!